Для учнів Миколаївської школи № 11 провели семінар-тренінг щодо протидії булінгу

Однією з основних стратегій центрів з надання безкоштовної правової допомоги є правопросвітницька діяльність та обєднання різних організацій для проведення якомога більш ефективних та цікавих заходів.

Про це повідомляется на сторінці Другого миколаївського місцевого центру з надання безкоштовної правової допомоги.

Так, 26 лютого відбувся семінар-тренінг щодо протидії булінгу для учнів Миколаївської загальноосвітньої школи № 11, яку очолює Олександр Вікторович Горобець.

Семінар провели фахівці відразу трьох партнерів-організацій: шкільний офіцер патрульної поліції Миколаївської області Анна Хитько, яка розповіла про поняття булінгу та відповідальність учасникі освітнього процесу за його скоєння, завідувач відділу Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва Андрій Алієв, який розповів про тимбілдінг яке спосіб подолати булінг у колективі, розповів про психологічну шкоду, яку завдає цькування та начальник відділу другого миколаївського місцевого центру з надання безкоштовної правової допомоги Вадим Жепало, яйи виступив у ролі модератора заходу, розповів дітям про їх право на отримання безоплатної правової допомоги.

«Зазначимо, що попри велику насиченість, завдяки взаємодії та порозумінню виступаючих, семінар тривав досить обмежений час і дозволив охопити широке коло питань». - повідомляють організатори.