Ваша місія – нести добро людям: жінок Тернівки привітали зі святом 8-го Березня 

В Центральному районі Миколаєві відбулося свято приурочене до жіночого дня 8-го Березня «Родина, як зірка єдина». Учні Дитячої школи Мистецтв №1 в мікрорайоні Тернівка разом з батьками організували святковий концерт з метою популяризації сімейних цінностей, поваги та взаєморозуміння в родині.

На заході були присутніми голова адміністрації Центрального району Олександр Береза, депутат Миколаївської міської ради Олексій Лепішев та народний депутат України Олександр Жолобецький.

Олександр Береза звернувся до гостей та закликав їх поважати та берегти свою родину, допомагати один одному та жити у мирі і злагоді.

- У передчутті жіночого свята, символу весни та краси, користуючись нагодою, вітаю усіх матусь, дружин, сестричок та донечок. Ваша місія – нести добро людям! Кожна із вас захоплює своєю мудрістю та щирістю, розумінням та турботою! Нехай у вашому серці живе та квітне радість і щастя, а любов дарує крила та підносить до небес! – сказав голова адміністрації Центрального району.

В свою чергу Олександр Жолобецький також закликав цінувати власну сім’ю, та подякував жінкам за те, що завдяки їх зусиллям домашній затишок та комфорт завжди заспокоює та лікує у хвилини негараздів.

Із захватом глядачі насолоджувалися, як родини разом виконували вокальні номери та демонстрували гру на фортепіано, балалайці, акордеоні та інших музичних інструментах. Цікавим є й те, що Дитяча музична школа для жителів Тернівки – це символ нерозривного зв’язку між поколіннями, адже кожні батьки приводячи власну дитину на навчання у минулому й самі були учнями школи.

Адміністрація Центрального району