У Первомайську перестало битися серце відомого лікаря - Леоніда Кушніренка

10 березня 2019 року на 66-му році життя перестало битися серце прекрасної людини, великого лікаря ортопеда-травматолога, добре відомого і шанованого не лише в Первомайську, а і далеко за його межами, талановитого керівника, багаторічного беззмінного завідувача хірургічного відділення №2 Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні, Почесного громадянина міста Первомайська – Леоніда Афанасійовича Кушніренка.

Про це повідомляє виконавчий комітет Миколаївської міської ради.

Леонід Афанасійович закінчив лікувальний факультет Одеського медичного інституту в 1976 році. Після проходження інтернатури, протягом 14 років працював лікарем-ординатором травматологічного відділення Первомайської міської лікарні, а з 1991 року завідувач цього підрозділу.

Видатному лікарю вдалося організувати та згуртувати колектив висококваліфікованих спеціалістів, довести рівень обслуговування хворих до обласного. За свою натхненну працю, видатні досягнення в галузі охорони здоров'я, Леонід Афанасійович неодноразово був відзначений високими державними нагородами.

«Про таких, як Леонід Афанасійович Кушніренко, прийнято говорити — людина-епоха. Все його життя було прикладом самовідданого служіння хворим і медицині. Він був уважним і чуйним лікарем, нескінченно відданим улюбленій справі, своїй професії, виховав цілу плеяду прекрасних, талановитих лікарів, які сьогодні продовжують його справу», - вказано у повідомленні.