Миколаївцям розкриють психологію злочинності зрадників підпілля

26 березня о 17.00 у Миколаївській обласній науковій універсальній бібліотеці відбудеться засідання вільного університету «Розсекречені історії». Цього разу лекція за темою «Зрадники Миколаївського підпілля: сучасний колабораціонізм» буде присвячена подіям Другої світової війни, а саме – долі зрадників та провокаторів Любченко Марії та Круглова Валентина. Про це повідомляється на сторінці закладу у facebook.

Лекція буде цікава всім, хто бажає познайомитися з подіями та історіями, що довгий час залишалися прихованими, збагатитися новими знаннями про історію рідного краю.

Під час заходу демонструватимуться уривки з фільмів з циклу «Анатомія зради», відзнятих свого часу Миколаївською обласною телерадіокомпанією у рамках телепроекту «Справа №». Співавтор фільмів – керівник Обласного центру пошукових досліджень та редакційно-видавничої діяльності Сергій Макарчук ознайомить присутніх з цікавими та переконливими історичними фактами, що довгий час замовчувалися, розповість про проблематику психології злочинності.