Губернатор Савченко в Миколаєві зустрівся з режисером фільму «Кіборги» Ахтемом Сентаблаєвим

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко провів зустріч з відомим українським режисером Ахтемом Сентаблаєвим. Про це губернатор повідомив на своїй сторінці в Facebook. Голова миколаївської ОДА подякував режисеру за його патріотизм та громадянську позицію та особисто за фільм "Кіборги".

- Трохи більше року тому миколаївські військовослужбовці, їхні родини, волонтери та жителі Миколаєва зустрічалися з Ахтемом з нагоди виходу фільму «Кіборги» - чудової кінороботи, яка не залишила байдужими глядачів як в Україні, так і по всьому світу. Дякую Ахтему від себе особисто за таке важливе – щире мистецтво під час війни, за відродження українського кінематографу.

 

Також губернатор підтримав рішення режисера бути довіреною особою кандидата у Президентм України Петра Порошенко та поговорив з ним про нагальні проблеми, які наразі стоять перед українським народом.

- Дякую Ахтему від себе особисто за таке важливе – щире мистецтво під час війни, за відродження українського кінематографу. Сьогодні мали щиру розмову про те, що болить і турбує - війну і перемогу, повернення Криму і Донбасу та майбутнє України. Підтримую рішення Ахтема бути довіреною особу кандидата у Президенти України – Петро Порошенко. Ми, кожен на своєму місці, зобов'язані робити все для того, щоб стратегічний напрямок нашої країни відбувався – зокрема, у напрямку євроінтеграції.

Також Савченко відзначив, що сьогодні кожен із нас мусить робити свою справу на благо громад та України.