Сподіваюсь, нарешті, ми перейдемо до змістовних дискусій щодо майбутнього України – Президент про дебати з кандидатом Зеленським

Президент України Петро Порошенко сподівається, що на наступному тижні і він, і кандидат в Президенти Володимир Зеленський, нарешті, матимуть можливість проінформувати суспільство щодо своїх програм, планів і чітких напрямків в розвитку держави. Про це Петро Порошенко сказав під час включення на телеканалі «Інтер» в ході робочого візиту до Франції.

Відповідаючи на питання, чи буде наступний тиждень менше емоційним і більш змістовним, Глава держави зауважив:

«На жаль, вимушений з вами погодитись. Дійсно в дискусіях за форму втрачається зміст. Я дуже сподіваюся, що мій опонент почує мене, що ми, нарешті, перейдемо до змістовних дискусій, що ми нарешті будемо мати можливість проінформувати суспільство щодо своїх програм, планів, чітких напрямків в розвитку держави, бачення майбутнього України і українців».

«І дати можливість всебічної інформації, щоб вибір українців був свідомий і щоб ніхто не намагався «втюхати» Україні «кота в мішку», - додав Петро Порошенко.

Президент впевнений, що мають відбутися дебати на Суспільному телебаченні 19 квітня як передбачено законом о 20:00 і 14 квітня на «Олімпійському» стадіоні.

 «Ще раз хочу повторити запрошення пану Зеленському на стадіон. Стадіон, так стадіон. Не ховайтеся, не бійтеся, приходьте і розповісте все, що ви маєте», - наголосив Президент.

Також Петро Порошенко поділився своїми очікуваннями від наступного тижня, який стане вирішальним для країни. Він наголосив, що очікує від народу України відповідального і розумного вибору, і своєї перемоги на виборах. Це, в свою чергу, дозволить країні ефективно боротися з бідністю, встановити мир і продовжити європейський вектор розвитку держави.