Україна не повинна отримати Президентом «кота у мішку»: губернатор Савченко висловився щодо ігнорування Зеленським дебатів

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко відреагував на зустріч кандидатів у Президенти України Петра Порошенко та Володимира Зеленського, яка мала відбутися 19 квітня на стадіоні "Олімпійський" у Києві. Одначе, як відомо, Володимир Зеленський проігнорував зустріч і не зёявився. натомість Петро Порошенко поспілкувався з журналістами та своїми прихильниками і дав відповідь на запитання.

- Сьогодні Петро Порошенко вчергове довів, що на цей час він є найбільш компетентним і підготовленим для того, щоб очолювати країну у такі складні для України часи. Часи, коли ми маємо численні виклики, як з зовні, так і в середині країни. Коли ми маємо підступну агресію з боку Росії. - таку думку після проведених дебатів на НСК "Олімпійський" висловив голова миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко на своїй офіційній сторінці в Facebook.

- Нажаль, опонент Петра Олексійовича не прийшов на відкрите спілкування. Більш того, він усіляко уникає прямого спілкування з народом України про конкретне бачення розвитку країни. Він чомусь уникає обговорення ключових реперних точок, щоб народ України чітко розумів, куди буде рухатись наша держава. І це не може не викликати занепокоєння, бо Україна не повинна отримати президентом – «кота у мішку».

"Стадіон, так стадіон!"
"Я прийшов – тебе нема…"

Через те, що опонент не прийшов, дебатів у класичному вигляді ми не побачили. Але ми мали змогу почути відкриті відповіді Петра Порошенка на усі питання, які мали можливість поставити українські та закордонні журналісти з усіх каналів, інформагентств, газет та електронних ЗМІ, -відзначає Олексій Савченко.

Натомість губернатор Миколаївщини зауважив, що Петро Порошенко дав вичерпні відповіді та підтвердив свої наміри поєднати Україну з родиною Європейських країн.