У миколаївській бібліотеці з'явилась «Книга Добра»

Відтепер у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького є унікальна книга - «Книга Добра». 19 квітня в науково-педагогічній бібліотеці відбулася презентація цієї книги. «Книга Добра» - це масштабний міжнародний соціальний проект, який мандрує світом. Організатори Проекту - БО «Благодійний Фонд «Чисті Серцем», Центр української культури у м. Таллінні (Естонія), Державне самоврядування українців Угорщини, - інформує прес-служба бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького.


Проект об’єднав тисячі дітей та дорослих з єдиною метою - відшукати унікальні історії про добро в усіх проявах. Це книга про Україну, українців, і про майбутнє, яка містить в собі щире та нерафіноване добро. У цій книзі зібрано й упорядковано сто історій про добро. Герої книги - діти та дорослі з усіх регіонів України - розповідають про добро не лише як категорію етики чи морального блага, а про добро як неодмінний атрибут людини, без якого світ не може існувати.
Унікальні примірники «Книги Добра» зберігаються у бібліотеках Ватикану, Туреччини, Литви, Латвії, Естонії, Румунії та України.

Більше інформації про «Книгу Добра»
http://knyga-dobra.blogspot.com/p/50-50.html