«Мале і середнє підприємництво – невід’ємна частина успішної країни», - Олександр Кушнір

Миколаївська облдержадміністрація продовжує реалізовувати обласну програму підтримки малого та середнього бізнесу.

Так, у середу, 24 квітня, заступник голови ОДА Олександр Кушнір провів перший у 2019 р. етап конкурсу для отримання часткової компенсації відсоткових ставок за кредитами підприємствами малого і середнього бізнесу.

Про це заступник голови облдержадміністрації повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«Відзначу, що програма набула популярності серед підприємців, усі наявні питання з представниками бізнесу ми обговорювали, у тому числі, й в рамках інформаційно-навчальних конференцій «Ефективний кредит» у районах. А створені впродовж 2017-2018 років більше 200 робочих місць, а це і сім’ї працівників, добробут яких покращується, свідчать про її ефективність та затребуваність. Крім того, хочу зазначити, що подібні зустрічі – це комунікативний майданчик для обміну думками між владою, підприємцями та банківськими установами. Під час обговорення виникає чимало нових ідей, напрацювань і це також дає можливість тримати руку на пульсі змін, що відбуваються», - прокоментував заступник очільника області.

Олександр Кушнір додав, що цьогоріч у першому етапі взяли участь 12 підприємців з різних населених пунктів області – Веселинівського, Вітовського, Снігурівського, Первомайського, Миколаївського, Березнегуватського районів та міста Миколаєва. При цьому, сфери діяльності різноманітні – оптова торгівля, вирощування зернових культур, виробництво паперових канцелярських виробів, будівельних виробів з пластмаси.

«Працюємо далі з думкою про людей, вони – це наша головна цінність!», - резюмував заступник голови ОДА.