У Миколаєві обрали запобіжний захід наркоторговцю, затриманого з 3 кг психотропних речовин

Вчора, 24 травня, слідчий суддя розглянув клопотання процесуального керівника Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2  та обрав стосовно 24-річного жителя Миколаєва, підозрюваного у збуті психотропних речовин у великих розмірах, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб з можливістю внесення застави у сумі 3 мільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Зловмисника було затримано у Миколаєві правоохоронцями Інгульського відділу поліції 22 травня під час під час транспортування ним психотропних речовин у великих розмірах. У ході проведення огляду, у нього виявлено значну кількість особливо небезпечної психотропної речовини PVP вагою майже 3 кг, яка була розфасована у поліетиленові пакети для наступного збуту на території обласного центру.

Зловмиснику інкриміновано кримінальне правопорушення за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне придбання та зберігання психотропних речовин з метою їх подальшого збуту, вчинене в особливо великих розмірах).

Досудове розслідування триває.