У Миколаєві відкрился виставка фотографій-переможців Вікі

Цього тижня у бібліотеці розпочала роботу виставка фотографій «Вікі любить пам’ятки». Про це повідомляється на офіційній сторінці Миколаївської обласної наукової бібліотекі у facebook.

У заході взяли участь представники Миколаївської обласної єврейської громади,  краєзнавці, освітяни, учасники фотогуртків міста.

До уваги присутніх були запропоновані фото, що стали переможцями у номінаціях «Найкраще фото конкурсу» за два останні роки, а також фото, що перемогли у спецномінації «Єврейська спадщина». Всього у виставці представлено 28 світлин 13 авторів – як професіоналів, так і аматорів. Миколаїв – вже сьома зупинка мандрівної виставки. Раніше її бачили у Києві, Старобільську, Лисичанську, Покровському, Хмельницьку та Херсоні.

Серед поважних гостей заходу був присутній керівник ГО «Миколаївська обласна єврейська громада» М. Гольденберг, який зауважив, що подібні виставки дозволяють відчути та зрозуміти необхідність збереження історичних та культурних пам’яток, що залишили попередні покоління.

Виставка працюватиме до 25 червня.