Представництво ЄС в Україні планує відвідати Миколаївську область

24-26 липня 2019 року в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» Миколаївську область відвідає представництво Європейського Союзу в Україні.

«Будуймо Європу в Україні» - інформаційна кампанія Представництва ЄС в Україні, спрямована на підвищення рівня обізнаності українців щодо політики Європейського Союзу, відносин між Україною та ЄС та Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також щодо Глибокої та всеосяжної зони вільної торгівлі.

24 липня в рамках інформаційної компанії з 10:00 до 12:00 год. у приміщенні Миколаївської обласної державної адміністрації відбудеться спільна зустріч з керівництвом та представниками структурних підрозділів Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської районної державної адміністрації та Миколаївської міської ради. Зустріч буде присвячена освітнім програмам Європейського Союзу. Окрема увага буде приділена можливостям ЄС для вищої та шкільної освіти.

Крім того, під час візиту відбудеться низка заходів для молоді, представників бізнесу та неурядових організацій регіону.

Участь у семінарі безкоштовна та за попередньої реєстрації: http://bit.ly/biz-seminar2019