У Миколаеві пройшов майстер-класс з декорування Великодньої здоби

Цьогоріч Миколаївський хлібозавод №1 пропонує проведення майстер - класів. Готуватися до Великодня з дітьми не тільки весело, а й неймовірно пізнавально! Такі заняття позитивно впливають на творчий розвиток дітей і прищеплюють їм любов до народних традицій.
 
Про це повідомляється на сторінці заводу.
 
В лютому місяці відбувся майстер - клас з прикрашання великодньої здоби учнями 3-В класу сьомої Миколаївської гімназії.Майстер клас провела Катерина Мінська - начальник виробничої лабораторії хлібозаводу №1. Вона справжній експерт в області приготування та прикрашання святкової здоби.
 
Для проведення майстер- класу заздалегідь було приготовлено приладдя: фартухи, рукавички, на столах стояли тарілочки з помадкою, а поруч лежали пензлики, декор і листівки з варіантами великодніх прикрас. Школярам роздали ще не прикрашені великодні паски. Це була "Паска дитяча" 250г, яка користується популярністю у споживачів вже не перший рік, покупцям подобається її ароматне тісто з додавання згущеного молока та родзинок. Кожна паска була упакована у святковий пакет і виглядала як подарунок. Процес прикрашання паски проходив у приємній атмосфері творчості.
 
Подібні майстер – класи допомагають розвитку образного мислення, фантазії та уяви, а також розширює кругозір учнів. Пропонуємо і Вам зануритися в атмосферу великоднього свята і замовити проведення майстер-класу з прикрашання великодньої здоби для своїх дітей. Кожен учасник, по закінченню заходу, отримає смачнющу паску, прикрашену своїми руками.