Рятувальники Миколаївщини підбили підсумки роботи за 2 місяці 2020 року

В кризовому центрі Головного управління ДСНС України у Миколаївській області відбулась відео селекторна нарада за участі начальницького складу за підсумками роботи 2-х місяців 2020 року. На заході головував Микола Панасенко, перший заступник начальника Головного управління.

Першим із доповіддю, стосовно виконання інспекторським складом Доручення Прем’єр-міністра України щодо проведення позапланових заходів державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства техногенної та пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей, виступив Сергій Жебрак, начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям.

Наступним стало питання щодо проведення агітаційно-масової роботи підрозділами та організацію роботи щодо виготовлення та розміщення соціальної реклами. До уваги присутніх доведено інформацію стосовно проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням відповідно до сезонної тематики та виконання наказу ДСНС України від 21.01.2020 №68 «Про реалізацію основних заходів з протимінної діяльності у 2020 році та проведення спеціальних вибухових робіт». 

Під час заключної частини обговорено стан усунення недоліків за підсумками роботи підрозділів у 2019 році та заходи щодо покращення стану службової діяльності у 2020 році.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області