Футболісти херсонського «Кристалу» перемогли «Миколаїв» 

МФК Кристал провів останній контрольний матч у рамках підготовки до нового сезону. Суперником херсонців став майбутній суперник по Першій лізі – МФК Миколаїв.

Про це повідомляє Херсон Week.

Матч між двома командами у Херсоні відзначився боротьбою на кожному клаптику поля. У гостей слід згадати дальні удари від Охрончука та Ляшевського – над поперечиною. Кристал у відповідь провів декілька гострих атак, але до прицільних ударів справа не дійшла. Швидкість увімкнулась під кінець тайму: розпочав серію моментів Яворський, чий удар зі штрафного потягнув кіпер господарів, далі був момент, коли м’яч заметушився у воротарському Миколаєва, але знову – без удару. А завершив тайм ще один шанс від Яворського, який не було реалізовано.

По перерві обидві команди ще більше продемонстрували свій потенціал. Приємно, що рахунок матчу було змінено після голу від господарів – шикарну атаку розвернув Малиш, підключивши Гливого. Зрештою, м’яч знайшов Цоя, а капітан Кристала впевнено пробив у ствір – 1:0!

Відразу Миколаїв міг відігратись, але Герасименко потягнув удар впритул від Войцеховського. Ще один шанс форвард втратив за декілька хвилин після непоганої передачі з центру та виходу віч-на-віч – знову впевнено зіграв Герасименко.

У кінці матчу МФК Миколаїв мав дві нагоди, аби зіграти внічию, проте постріл Кравченко був невдалим, а удар головою Березянського прийшовся повз стійку. У Кристала в останні хвилини – мінімум атак і гра на контроль м’ячу. Як наслідок – фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу команди Едуарда Хаврова.

Контрольний матч. МФК Кристал – МФК Миколаїв – 1:0 Гол: Цой, 52.