«Знайома Миколаївщина»: у Миколаєві відкрито виставку миколаївських фотомитців до дня області

До Дня 83 річниці створення Миколаївської області відкрито виставку миколаївських фотомитців «Знайома Миколаївщина».  Це постійний спільний проект Миколаївського академічного художного російського  драматичного театру та благодійного  фонду «Індиго».

Про це СВІДОК.info повідомили організатори.

«Для кожного з нас Миколаївщина – це маленька Батьківщина, і сказано вже так багато, що здавалося б нічого нового сказати просто не можливо, але фотомитці Шведов Андрій, Назаріна Олександр, Моклюк Анастасія, Федоров Вадим,  Шевченко Валентин,  Ермолаєв Ігор, Кононенко Сергій, Поседай Слава,  Марценюк Ігор, Арчибісов Ігор це з легкістю спростовують, знаходячи кадри, які представляють їх особисте бачення. Миколаївська область – чарівна, з унікальною територією та природою, яскравою культурою та славетним минулим. Річниця утворення області – це прекрасний привід показати куточки рідного краю в фото світлинах», - повідомляють організатори.

Директор-художній керівник Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру, Артем Свистун, гостинно відкрив другу фотовиставку цього року, що надала можливість талановитим митцям демонструвати своє мистецтво.

Музичні виступи від артистів Дениса Місанчука, Дениса Потреваев, Олександра Лукін, та шоу-балету «Феєрія» додали гарного настрою, що панував на виставці.

Голова правління благодійного фонду «Індиго» Ольга Криницька подякувала фотографам за участь у виставці  присвяченої Дню Миколаївської області та побажала подальших творчих успіхів та натхнення.

Виставка буде експонуватися до 30 жовтня. Запрошуємо всіх насолодитися творами мистецтва в стінах Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру.

Фото: Шведов Андрій, Кононенко Сергій