«Добро поруч»: миколаївські соцпрацівники допомогли травмованому чоловіку

Соціальні працівники Миколаївської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» прийшли на допомогу клієнту організації Геннадію. Чоловік травмувався і не має змоги вільно пересуватися, тому хлопці від імені клієнта отримали його ліки у кабінеті «Довіра» та доставили за місцем проживання.

Про це повідомляється на сторінці організації.

Крім того соціальні працівники привезли чоловіку милиці, продуктовий набір та медичні маски. В подальшому МБО «Мережа ЛЖВ» допоможе з транспортуванням для здачі аналізів.

Соціальний працівник В’ячеслав розповідає: «Геннадій відповідальний і приємний у спілкуванні. Щасливі та вдячні очі таких клієнтів дають сили та натхнення продовжувати свою роботу. Знаю, що все недарма».

Геннадію 58 років, інвалід 2 групи. 7 років тому залишився без житла. Коли чоловік опинився у тяжких життєвих обставинах, його прихистила подруга дитинства Людмила. Так досі і піклуються один про одного. Допомагають їм і соціальні працівники МБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ». Підтримують психологічно та допомагають отримувати необхідні медичні послуги.