Триває капремонт 14 кілометрів автодороги Р-75

Велике будівництво набирає обертів і на півночі Миколаївської області. Ділянка капітального ремонту автодороги Р-75 КПП "Тимкове" – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка км 89+100 – км 103+100 сполучає собою населені пункти Криве Озеро та Берізки.

Тут, для пришвидшення темпів виконання робіт генеральною підрядною організацією ТОВ «Ростдорстрой» залучено до субпідряду компанію ТОВ «ДБК Агрошляхбуд».

Зважаючи на суцільні зарослі вздовж автошляху, обидва підрядники безупинно видаляють чагарники та корчують дерева, а також зрізають зношене покриття.

Попереду роботи із влаштування щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом та укладання двох шарів асфальтобетону. У рамках ремонту капітально відремонтуємо міст неподалік селища Криве Озеро.

Окрім робіт по основному проїзду буде облаштовано і супутню інфраструктуру з установкою автопавільйонів поблизу сіл Луканівка та Берізки, влаштування посадкових майданчиків, тротуарів і підходів до них.

У процесі капітального ремонту дорога приводиться у відповідність до сучасних параметрів навантаження, елементів облаштування та безпеки руху.