Стартував капремонту шляхопроводу на трассі «Миколаїв-Одеса»

Поблизу села Весняне розпочався капітальний ремонт мосту, що є складовою частиною траси М-14  Одеса-Мелітополь-Новоазовськ.  Шляхопровід знаходиться на перетині з автодорогою Т-15-06 Миколаїв-Доманівка-Берізки та являє собою транспорту розв'язку типу "листок конюшини".

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

Працівники підрядної організації ТОВ "ЄДБК" наразі виконують роботи з фрезерування старого покриття та демонтажу колесовідбійного захисту і тротуарних плит на шляхопроводі.

Сам міст та транспортна розв'язка закриті для проїзду транспорту. Рух автівок здійснюється лівою смугою руху в двосторонньому режимі по трасі М-14.

Відновлення шляхопроводу виконується у рамках капітального ремонту під'їзного шляху до міста Миколаєва  на ділянці траси М-14 км 126+000 - км 129+122. 

Водіїв просять зважати на організацію дорожнього руху у місцях проведення ремонтних робіт, неухильно дотримуватись швидкісного режиму та дистанції, а також уважно стежити за попереджувальними дорожніми знаками пересуваючись автодорогою М-14 поблизу міста Миколаєва.