«Знайома Миколаївщина»: відкрито виставку миколаївських фотомитців

До Дня 84 річниці створення Миколаївської області відкрито виставку миколаївських фотомитців «Знайома Миколаївщина».

Виставки присвячені Дню Миколаївської області для миколаївців є традиційним, адже вони вже третій рік поспіль відбуваються завдяки активній співпраці Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру та благодійного  фонду «Індиго». І надзвичайно приємно, що до цієї благородної справи долучається когорта небайдужих людей, і цього року даний творчий проект підтримало управління молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації. Заступник начальника управління молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації, начальник відділу з питань молодіжної політики управління молоді та спорту Оксана Петренко привітала митців і побажала натхнення та творчої сили та нових фотосвітлин.

Для кожного з нас Миколаївщина – це маленька Батьківщина, і сказано вже так багато, що здавалося б нічого нового сказати просто не можливо, але фотомитці Топчий Світлана, Кононенко Сергій, Маклюк Анастасія, Шаедов Андрій, Поседай Слава, Ермолаєв Ігор, Стаканова Ксенія, Щербина Наталія, Нікітіна Любов, Марценюк Ігор, Кузовлєв Юрій, Кузнєцов Андрій, Федоров Вадим, Литвинович Роман, Ринденко Катерина, Зотов Марк, Горпенко Вікторія, Вертюк Ірина, Юдко Анастасія це з легкістю спростовують, знаходячи кадри, які представляють їх особисте бачення. Миколаївська область – чарівна, з унікальною територією та природою, яскравою культурою та славетним минулим. Річниця утворення області – це прекрасний привід показати куточки рідного краю в фото світлинах.

Директор-художній керівник Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру, заслуженому діячу мистецтв України Артем Свистун, гостинно відкрив другу фотовиставку цього року, що надала можливість талановитим митцям демонструвати своє мистецтво.

Виступи від артистів Інна Добренко, Джани Дмитрієвої, Анастасії Поднебесной, додали гарного настрою, що панував на виставці.

Голова правління благодійного фонду «Індиго» Ольга Криницька подякувала фотографам за участь у виставці присвяченої Дню Миколаївської області та побажала подальших творчих успіхів та натхнення.

Виставка буде експонуватися до 10 жовтня. Запрошуємо всіх насолодитися творами мистецтва в стінах Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру.

Фото: Кононенко Сергій