У Миколаєві створять маніфест проти домашнього насильства

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», мета якої – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Миколаїв є учасником проєкту Фонду ООН у галузі народонаселення "Міста та громади, вільні від домашнього насильства".

За ініціативи Фонду 25 листопада в місті відбудеться акція, присвячена боротьбі з домашнім насильством. Запрошуємо вас долучитися до створення унікального маніфесту проти цього ганебного явища.

Місце збору - Каштановий сквер на вулиці Соборній, о 14 годині, - повідомляє департамент праці та соціального захисту міської ради.

З 14 до 16 годин біля Каштанового скверу буде розташований помаранчевий банер, на якому містяни зможуть написати меседжі проти домашнього насильства, побажання постраждалим і заклики щодо викорінення проблеми.

Учасникам акції роздадуть інформаційні матеріали та запропонують зробити світлину для своїх соціальних мереж на фоні банеру, опублікувати своє фото з хештегом

#(Миколаїв)_проти_насильства.

26 листопада Фонд ООН у галузі народонаселення проведе розіграш серед усіх опублікованих дописів, три переможці з кожного міста отримають пакунок із брендованою продукцією кампанії.