«Укроборонпром» оголосив конкурс на посаду директора «Миколаївського авіаремонтного заводу «НАРП»

Державний концерн «Укроборонпром» розпочинає процес пошуку та відбору кандидатів на посаду директора Державного підприємства «Миколаївський авіаремонтний завод «НАРП» (м. Миколаїв).

Про це повідомляється на офіційному сайті концерну.

Відбір кандидатів відбуватиметься у декілька етапів. Першим кроком є подача документів. Далі розгляд кандидатур, формування списку кандидатів, попередня кваліфікація кандидатів та перевірка на добропорядність Управлінням внутрішньої безпеки Концерну. Перед співбесідою буде складений фінальний список претендентів на посаду шляхом оцінки відповідності кандидатів критеріям та вимогам відбору.

Комісію буде очолювати заступник Генерального директора з виробництва Ігор Фоменко, а серед голосуючих членів будуть представники керівництва Концерну.

За прозорістю процесу відбору кандидатів та справедливістю прийняття рішення спостерігатимуть представники Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки, РНБОУ, Організації Північноатлантичного договору (НАТО), посольств країн Великої Сімки та незалежних антикорупційних громадських організацій.