В Миколаєві презентували збірку наукових досліджень «Історія, Етнографія. Культура»

В Миколаєві презентували збірку наукових досліджень: «Історія, Етнографія. Культура». Це видання публікується за результатами щорічної наукової краєзнавчої конференції. В книзі представлені дослідження як професіональних істориків та науковців, так і молодих краєзнавців-аматорів. Презентація відбулась в Миколаївському обласному краєзнавчому музеї «Старофлотські казарми».

Про це повідомляє ТРК МАРТ.

Науково-дослідна краєзнавча конференція, за результатами якої публікується  альманах проводиться з 1995 року. Таким чином, це вже в 12-те миколаївські краєзнавці, як досвідчені, так і початківці презентують власні дослідження. Цьогоріч для публікації відібрали 74 автори, які підготували 67 доповідей.

Книгу«Історія, Етнографія. Культура» розповсюдять бібліотеками міста, а також передадуть до обласного архіву. Видання надрукували за рахунок коштів Миколаївського обласного краєзнавчого музею.

Наклад книги складає лише 50 примірників. Однак, невдовзі її опублікують в електронному вигляді. Ознайомитись з матеріалами краєзнавців зможе кожен миколаївець, хто цікавиться історією рідного міста.