Миколаївські гвардійці відзначили свято Соборності України

Військовослужбовці 19 Миколаївського полку охорони громадського порядку відвідали Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії, де зі святом усіх присутніх привітали керівники місцевих органів влади. За вагомий внесок у справі підтримання миру, зміцнення української державності та з нагоди святкування Дня Соборності України почесними грамотами Верховної Ради України були відзначені народні діячі Миколаївщини та представники волонтерських організацій.

Після завершення офіційної частини заходу усіх присутніх дивували своєю творчістю народні артисти Миколаївського академічного театру. Весь захід пройшов у теплій, майже родинній атмосфері, атмосфері Соборності. За часів своєї незалежності наша держава неодноразово доводила, що українська нація є сильною нацією у справі єднання за для загальної мети, меті єдиної, незалежної та суверенної європейської Держави.

Також, з нагоди відзначення святкового заходу методист військової частини Олена Дердюк провела інформаційні заходи, спрямовані на висвітлення історії національно-визвольної боротьби українського народу на початку 20-го століття та її історичного впливу на процес українського державотворення.

«Незалежність і соборність – запорука успішного розвитку української державності, вагомий чинник недопущення повторення злочинів тоталітарних режимів проти людства», - зазначила Олена Дердюк.

19 Миколаївський полк охорони громадського порядку НГУ