На війні загинули три працівника «Миколаївобленерго», що пішли боронити нашу землю

Війна забрала життя трьох працівників АТ «Миколаївобленерго». Про це повідомили на підприємстві.

«Щоденно ми – на енергетичному фронті, відбиваємо спроби ворога залишити жителів Миколаївщини без електропостачання. Та чимало серед нас і тих, хто вирішив відправитися на фронт зі зброєю в руках. Молимося щодня за них та інших захисників України. Невимовна боляче та шкода всіх, хто поклав життя, захищаючи рідну землю від військової агресії російської федерації. Серед них – і наші співробітники – електромонтери різних філій»..

28-річний Дмитро В. мобілізувався в перші дні відкритої агресії окупанта. Старшим солдатом він відправився на війну боронити батьківщину від загарбницької навали сусідньої держави. На захисті України був до самої смерті, що знайшла його за 18 днів після мобілізації.

Також на початку війни зі зброєю в руках відправився на фронт і Юрій М. Артилерійський обстріл з боку ворожої армії в Донецькій області коштував йому життя.

Андрій Т. мобілізувався в березні і цього ж місяця загинув. Йому було всього 27 років.

Колектив АТ «Миколаївобленерго» розділяє з рідними біль від втрати наших мужніх захисників та сподівається на справедливу відплату кривавим вбивцям. Віримо у неминучу перемогу України!