Миколаївських слідчих привітали із професійним святом

Щорічно 1 липня професійне свято відзначають усі слідчі поліції країни. Сьогодні у залі колегії обласного главку поліції слідчих з професійним святом привітав начальник управління Сергей Шайхет та його заступник – начальник слідчого управління Едуард Соловйов.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

- На службі ми щодня звітуємо про результати роботи, цифри і відсотки, здобутки і досягнення, напрацювання та перспективи. Але за всім цим стоять конкретні люди. Слідчі - це мозковий центр поліції, і у реаліях війни у цьому можна впевнитись знову і знову, адже ви не просто одні з перших бачите звірства ворога і приймаєте відповідальні рішення, а й ретельно фіксуєте докази їхніх злочинів. Упевнений, що перемога за Україною, а ви зробите все, щоб російські окупанти відповіли і перед українськими, і перед міжнародними судами, - зазначив Сергій Шайхет. - Сьогодні я дякую кожному з вас - усім, хто своєю щоденною сумлінною службою робить поліцію близькою та зрозумілою для людей, не стоїть осторонь чужої біди та першим приходить на допомогу.

За високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків і відданість присязі, служіння українському народові та з нагоди Дня слідчого кращих слідчих відзначили черговими спеціальними званнями, відомчими подарунками, відзнаками та подяками.