Обстріли Миколаївщини: рятувальники ліквідували пожежу інфраструктурного об'єкта и займання магазину

Рятувальники Миколаївщини ліквідували пожежу на інфраструктурному об'єкті в одній з об’єднаних територіальних громад області, яка виникла в результаті потрапляння боєприпасів та уламків від них, а також ліквідували займання даху магазину, внаслідок атаки окупантів.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївськой області.

Так, близько 5 години ранку, коли рашисти в черговий раз обстріляли місто, рятувальників сповістили про загоряння обшивки утеплювача резервуара та двох поруч розташованих двоповерхових будівель. На місце по підвищеному номеру виклику направлено чергові караули 3, 4, 5 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону, чергову зміну оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, відділення 10 взводу Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України, вогнеборців Галицинівського загону місцевої пожежної охорони.

Силами вогнеборців пожежу обшивки з утеплювачем та будівель локалізовано о 07:35 та ліквідовано о 07:50. Загалом до проведення гасіння пожеж залучались 12 одиниць спецтехніки та 57 чоловіки, з них від ДСНС 46 рятувальників та 10 одиниць техніки.

Також, о 01:36 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що після обстрілу одного з районів Миколаєва загорівся дах магазину. На місце виїхали відділення 5 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону, чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. О 02:15 вогнеборці ліквідували пожежу на площі 70 кв. м.