Миколаївській кінно-спортивній школі, на територію якої влучила ракета, необхідна допомога

Миколаївській кінно-спортивній школі, на територію якої 3 серпня влучила ракета окупантів, потрібна допомога. Про це повідомляється на сторінці школи в Фейсбуці.

«Ця конюшня - дітище Сороки Володимира Олександровича – заслуженого тренера України, майстра спорту міжнародного класу, який був неодноразовим призером чемпіонатів Європи. На стайні, на сьогодні, знаходиться 11 коней. Декілька спортивних коней; учбові коні, які навчили багато дітей основам верхової їзди; також коні, які і зараз беруть участь у психологічних реабілітаціях з дітьми та дорослими; коні які займаються із дітками ДЦП».

Повідомляється, що на конюшні пошкоджено дах, розбито 10 листів покрівлі, повністю вибито всі вікна (площа скла більше 40 м²).

Вибухом знищено вщент дві секції паркану, а також пошкоджено поле для тренувань – на ньому тепер дві вирви від попадання снарядів.

Деформовано дах будівлі, де зберігається сіно, зламані балки перекриття. Там зберігається близько 1000 тюків сіна та 600 тюків соломи (більше 30 тон). Під загрозою псування запас кормів, який допоможе коням пережити тяжку зиму. Адже після першого ж дощу все буде знищено. Щоб його закрити, потрібно близько 200 м² плівки. Надалі дах сінника потребуватиме капітального ремонту.

Наразі необхідно терміново відремонтувати покрівлю, накрити від дощу та захистити запас сіна. А також закрити вікна плівкою (надалі застеклити) і врятувати тварин.

Всіх небайдужих просять допомогти матеріально на ці роботи.

Номер картки для допомоги

4149 6090 0387 8446 Янєва Олександра