На Миколаївщині загорілась свиноферма: 20 тварин вдалося врятувати

Рятувальники ліквідували пожежу корпусу свиноферми на території агрофірми, яка розташована у с. Сухий Єланець Сухоеланецької територіальної громади Миколаївського району Миколаївської області. Повідомлення про її виникнення надійшло о 12:27 на пункт зв'язку 21 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Про це повідомляє ГУ ДСНС області.

На місце виїхали відділення частини та вогнеборці місцевої пожежної охорони Бузьке. По прибуттю встановлено, що вогнем охоплено майже весь корпус, в якому, знаходилося поголів'я свиней. Поруч розташовано ще 2 корпуси та існувала загроза перекидання вогню на них. Спільними зусиллями вдалося не допустити збільшення масштабів пожежі та о 14:59 ліквідувати її на площі 1500 кв.м. Вогнеборцям вдалося врятувати 20 свиней.

Від ДСНС на місці працювали 2 одиниці техніки та 9 рятувальників, ще 1 автомобіль та 5 вогнеборців від МПО, задіювалась техніка підприємства, зокрема трактори для підвозу води, працівники ферми допомагали ліквідовувати пожежу підручними засобами.

Причина виникнення наразі встановлюється.