«Зараз наша молодь – це покоління свободи», – Віталій Кім привітав молодь Миколаївщини

За ініціативи молодіжних організацій та рухів цьогоріч 12 серпня вперше в Україні відзначають Міжнародний день молоді.

Так, з нагоди відзначення Міжнародного дня молоді, у п’ятницю, 12 серпня, відбулися урочистості, у яких взяв участь начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Очільник області привітав присутніх зі святом та наголосив, що сучасна молодь найбільше цінує свободу.

«Перш за все, я всіх вас вітаю. Це перший рік, коли ми відзначаємо Міжнародний день молоді. Зараз наша молодь – це покоління свободи. Бо саме ви в лавах ЗСУ захищаєте нашу країну, незважаючи ні на що, всі думають лише про свободу», – сказав він.

Також Віталій Кім додав, що нове покоління буде зразком для майбутніх політиків та управлінців держав.

«Ви – ті люди, які керуватимуть нашою вільною державою з напрямком в Європу. Я дуже сподіваюся та вірю в те, що саме за молоддю в нас майбутнє. Ми вже молода країна, в нас молоді та прогресивні керівники. Тому цей тренд ми повинні й надалі розвивати. Понад 60% молоді воює, волонтерить, надсилає кошти та бере активну участь в цій війні. На жаль, це покоління зустріло війну, але це треба використати, щоб докорінно змінити нашу країну. Тому я вірю та вимагаю з кожного працювати максимально для нашої країни. Всіх зі святом! Слава Україні!» – зазначив він.

Далі начальник ОВА нагородив активну молодь Почесними відзнаками Миколаївської обласної військової адміністрації «Святий Миколай Чудотворець» III ступеню за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху в Миколаївській області, активну благодійну і гуманістичну діяльність та з нагоди Дня молоді.

Окрім цього, молодь області було відзначено Почесними грамотами та подяками Миколаївської ОВА.