У Миколаєві лікарня «швидкої допомоги» отримала гумвантаж з Угорщини

Микколаївська лікарня швидкої медичної допомоги, яка нещодавна постраждала від удару окупантів, отримала цінний гуманітарний вантаж з Угорщини.

Про це повідомляє головний лікар Олександр Демьянов.

«Лікарня зараз в ремонтах та прибиранні після обстрілу, усі займаються господарчими питаннями, виносим сміття, закриваємо вікна, ремонтуємо транспорт та видихаємо після жаху та руйнувань… Тем більше приємно бачити друзів, котрі завжди стають в нагоді. Та сьогодні вони теж не з порожнім транспортом! Благодійна організація допомоги Угорської Унітаріанської Церкви знов принесла приємні сюрпризи. Завдяки організації та волонтерам, які здійснили логістичну доставку вантажу, ми отримали такі необхідні ліки для відділень токсикології, нейрохірургії та травматології з реанімацією.. Ще далеко до відновлення повноцінної роботи але ми готуємось! І Угорський народ в цьому нам допомагає. Ми щиро вдячні за підтримку народу України нашим Європейським партерам та сподіваємося колись їх прийняти як бажаних гостей в мирному місті корабелів! Дякуємо Вам та віримо в перемогу Добра!!!», - зазначив він.

Нагадаємо, що першого серпня російські загарбники обстріляли в Миколаєві один із самих сучасних травмпунктів півдня України. Будівля частково зруйнована.