Гуманітарний штаб при Миколаївській ОВА отримав допомогу для мешканців області від друзів із Латвії

Завдяки координаційній роботі Embassy of Ukraine in the Republic of Latvia / Посольство України в Латвії вдалось надіслати дуже потрібний вантаж, який згодом потрапить у територіальні громади Миколаївщини, які найбільше потребують підтримки.
 
Завдяки чіткій співпраці всіх донаторів були сформовані збалансовані продуктові набори з усім необхідним. Усі вони будуть розвезені родинам ВПО та мешканцям сіл, які найбільше потерпають від обстрілів.
 
Крім готових наборів, латвійські партнери підготували джеми, розчинну каву, засоби гігієни та металеві каністри. Основний внесок у придбанні продуктів харчування і витрати на транспорт взяла на себе компанія Latvijas Finieris, що є світовим лідером у виготовленні виробів із березової фанери і постійно допомагає Україні в цей складний час.
 
Окрім цього, працівники державної енергетичної компанії Latvenergo надіслали 200 павербанків та енергетичні напої для військовослужбовців ЗСУ. Відома пекарня з Даугавпілсу Latvijas Maiznieks підготувала палету свого фірмового житнього хліба тривалого зберігання.
 
Організація Biedrība "Tavi draugi" надала складські приміщення для збору та зберігання нашого вантажу, а спільнота громадських організацій Конфедерація Українців Латвії ВІЧЕ взяла на себе організаційні питання: закупку продуктів харчування, формування вантажу, безпосередньо відправку.