За чергову добу рятувальники Миколаївщини ліквідували дві пожежі

14 серпня об 11:16 на пункт зв’язку 19 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про займання сухої трави та сміття на території  приватного домоволодіння по вул. Садовій с. Петрівка Веснянської ТГ Миколаївського району. Прибувши до місця, вогнеборці оперативно, о 12:05, ліквідували пожежу площею 400 кв. м, врятувавши від знищення господарчу будівлю. Спричинило пожежу необережне поводження з вогнем.

Про це повідомляє ГУ ГСЧС області.

Ще одне займання в екосистемі ліквідували рятувальники 11 ДПРЧ 4 ДПРЗ. Горіли суха трава та сміття на відкритій території за межами с. Миколаївка Веселинівської ТГ Вознесенського району. Пожежу площею 2,5 га черговий караул підрозділу загасив за дві години, її спричинило необережне поводження з вогнем. Також залучався трактор МТЗ з плугом  місцевого ФОПу.

Аварійно-рятувальне відділення 23 ДПРЧ 5 ДПРЗ на  автомобілі САРМ-С залучалось для розпилу та прибирання дерева, яке впало на проїжджу частину дороги в с. Кримка Кам'яномостівської ТГ Первомайського району.