За добу на Миколаївщині ліквідували 2 пожежі, які виникли внаслідок нічного ворожого ракетного удару

За чергову добу вогнеборці Миколаївщини ліквідували 2 пожежі, які виникли внаслідок нічного ворожого ракетного удару.
 
Вночі 19 вересня на спецлінію 101 сповістили, що після обстрілу загорілась складська будівля в Заводському районі м. Миколаєва. На площі 50 кв. м вогнеборці 3 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ та чергова зміна оперативно-координаційного центра Головного управління ДСНС України у Миколаївській області пожежу ліквідували. Додатково залучалась аварійна бригада АТ “Миколаївобленерго”.
 
Іншу пожежу, яка виникла через влучання боєприпасів та їх уламків в м. Нова Одеса Миколаївського району ліквідовано черговим відділенням 21 ДПРЧ 2 ДПРЗ. Тут горів гараж на території приватного домоволодіння. Займання ліквідовано на площі 20 кв. м. Додатково залучались співробітники поліції, аварійні бригади АТ “Миколаївобленерго” та АТ “Миколаївгаз”.
 
Групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення з початку російської агресії 3879 разів залучались для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів на території міста та області після обстрілів. Всього вилучено 3693 боєприпаси. 18 вересня здійснено 6 виїздів.