Для Снігурівської лікарні передано дві тонни медичних вантажів та рентген-апарат

У вівторок, 22 листопада, за дорученням Миколаївської обласної військової адміністрації, з метою забезпечення надання медичних послуг місцевим мешканцям, до звільненої від окупантів Снігурівки завітав медичний десант.

А саме – виїзна бригада у складі лікарів-спеціалістів: педіатра, хірурга дитячого, рентгенолога Миколаївської обласної дитячої клінічної лікарні, хірурга, ендокринолога, терапевта, кардіолога, лікаря ультразвукової діагностики Миколаївської обласної клінічної лікарні, гінеколога-онколога, уролога-онколога Миколаївського обласного центру онкології, психіатра Миколаївського обласного центру психічного здоров’я.

Про це повідомляє на своїй сторінці у «Фейсбук» начальник управління охорони здоров‘я Миколаївської ОВА Максим Безносенко.

Разом з цим, Снігурівській лікарні було передано дві тонни медичних вантажів та рентген-апарат, придбаний Міністерством охорони здоров’я України за кошти Світового банку.

«Підтримка та взаємодопомога сьогодні, як ніколи, важлива. Працюємо на благо наших громадян та нашої країни. Разом до Перемоги», - зазначив Максим Безносенко.