Миколаївська бібліотека ім. Кропивницького отримала 200 нових книг

200 нових книг вже чекають на читачів у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького. Добродійником об’ємного книжкового дарунку стала Державна акціонерна компанія «Укрвидавполіграфія» (голова правління Василь Продан). Передача книг є частиною благодійної акції «Українським дітям – українську книгу!», започаткованої у 2022 р. Держкомітетом телебачення і радіомовлення України спільно з Офісом Президента України та Міністерством культури та інформаційної політики України. У церемонії дарування видань взяли участь регіональний представник компанії Андрій Кротов та директор бібліотеки Інга Хоржевська.

Про це повідомляється на сторінці бібліотеки.

Дарунок складає сучасна художня українська література та перекладна зарубіжна література: книги історичної, воєнної, філософської тематики, гумор, жіночі романи, книги серій «Бібліотека світової літератури», «Карта світу», в т.ч. нові романи Наталі Сняданко, Ірини Мацко, Валентина Чемериса тощо. Увагу вибагливого читача привернуть книги Громовиці Бердник, Івана Драча, Романа Іванчука, Володимира Яворівського.

Нагадуємо, що подаровані книги доступні також за попереднім замовленням для читачів усіх філій Центральної бібліотеки. Детальна інформація про книги – в електронному каталозі книг на сайті бібліотеки http://niklib.com.