Начальник обласного главку представив особовому складу управління превентивної діяльності поліції нового керівника

Начальник ГУ Нацполіції Миколаївської області Сергій Махно представив особовому складу управління превентивної діяльності поліції новопризначеного керівника.

Очолив управління підполковник поліції Сергій Ігнатьєв, який до цього був керівником аналогічного підрозділу у Херсонській області.

- Сергій Ігнатьєв зарекомендував себе як професіонал і досвідчений офіцер. Багаж знань та практичних навичок якого для усього підрозділу превентивної діяльності області буде і допомогою, і новим форматом роботи. Забезпечувати публічний порядок і безпеку, особливо у наш час, справа непроста і, у той же час, надважлива. Дільничні, поліцейські офіцери громади, інспектори секторів реагування патрульної поліції та інші поліцейські блоку громадської безпеки здійснюють потужну профілактичну роботу, розкривають злочини, протидіють домашньому насильству,  проводять профілактичні рейди. І впевнений, що наскільки професійно кожен із вас робить свою справу, настільки спокійніше почуваються і мешканці кожного куточку нашої області, -  наголосив начальник обласного главку поліції Сергій Махно.

У свою чергу Сергій Ігнатьєв подякував за довіру та запевнив, що першочерговими завданнями залишаються створення безпекового простору, втілення у життя безпекових проєктів та забезпечення правопорядку задля спокою громадян з одночасним наданням якісних поліцейських послуг.