Ювенальні поліцейські Первомайщини продовжують профілактичну роботу із недопущення продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім

Збереження здорового генофонду нащадків та їхнє правове виховання бути законослухняними громадянами – основна мета превентивних поліцейських заходів.

Інспекторка ювенальної превенції Первомайського райвідділу поліції Аліна Бєлохвост провела профілактичний рейд по торгівельних закладах Кривоозерської громади, приділивши особливу увагу тим із них, які розташовані поблизу навчальних закладів та здійснюють реалізацію пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів, у тому числі електронних цигарок.

Поліцейська попередила продавців та приватних підприємців про відповідальність за продаж неповнолітнім цигарок та алкогольних напоїв. У кожному із відвіданих закладів торгівлі інспекторка розмістила тематичні наліпки-застереження «Відповідальність починається з мене» про заборону продажу юним особам підакцизних товарів.

Правоохоронці звертаються до громадян! Якщо ви стали свідками продажу чи купівлі неповнолітнім цигарок або алкоголю - зупиніть і продавця, і дитину. Та обов’язково повідомте про такі факти до поліції, зателефонувавши на лінію 102.