Чергові звання та подяка за оперативне реагування на правопорушення: у обласному главку поліції Миколаївщини відзначили співробітників

Сьогодні, 8 лютого, начальник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Сергій Махно вручив звання п’ятьом поліцейським із відділень поліції Миколаївського районного управління і обласного главку поліції, та подяку за оперативне реагування інспектору відділу служби 102.

За порятунок громадян з-під завалів будинків внаслідок їхнього пошкодження після влучання ворожих ракет, надання першої домедичної допомоги, ліквідацію пожеж після обстрілів до приїзду рятувальників, виявлення диверсантів під час проведення фільтраційних заходів, проведення спеціальних операцій щодо затримання озброєних осіб, у порядку заохочення наказами Голови Національної поліції України та начальника обласного главку поліції чергові спеціальні звання присвоєно співробітникам відділення поліції № 4, 7 та 8 Миколаївського райуправління поліції.

Окремо подяку з рук керівника поліції області отримала інспектор відділу служби 102 управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування головного управління Яна Царинна. Інспекторка отримала дзвінок від невідомої жінки, яка не встигла представитись та повідомити свою адресу. Яна почула у трубці телефону сторонні звуки, після чого зв'язок обірвався. Інспекторка оперативно прийняла рішення про реєстрацію факту домашнього насильства, вирахувала адресу заявниці та направила групу реагування поліції на місце, де поліцейські припинили правопорушення та на кривдника склали адміністративний протокол про вчинення домашнього насильства. Завдяки вчасному реагуванню та професійним діям інспекторки, поліцейські вчасно надали допомогу постраждалій від домашнього насильства.

- Ви показали продуктивність своєї роботи та те, що завжди готові прийти на допомогу людям. Дякую кожному з вас за ініціативу і самовідданість. Кожен поліцейський має брати приклад з тих, хто отримав сьогодні високу оцінку своєї службової діяльності. Пам’ятайте, що усі правоохоронці повинні нести службу так, щоб кожен громадянин відчував, що він та його близькі у безпеці, - наголосив полковник поліції Сергій Махно.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області