У Первомайську поліцейські затримали місцеву мешканку за збут наркотиків

Слідчі разом із оперуповноваженими Первомайського районного відділу поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури задокументували протиправну діяльність 43-річної жінки. Зловмисниця  збувала наркотичні засоби серед вузького кола осіб та отримувала за один грам речовини 800 гривень на банківську картку чи готівкою. 

Під час проведення особистого огляду фігурантки правоохоронці виявили та вилучили zip-пакети з кристалічною речовиною білого кольору, електронні ваги, грошові кошти у сумі 12 тисяч 200 гривень та 100 доларів США, гаманець, мобільний телефон та банківську карту.

Під час проведення експрес-тесту криміналісти встановили, що вилучена порошкоподібна речовина у пакетиках є нарковмісною. 

За місцем мешкання фігурантки поліцейські провели санкціоновний обшук. Під час якого виявили і вилучили пристрій для вживання наркотичних засобів, електронні ваги та зіп-пакети.

Усе вилучене правоохоронці направили на експертизу для проведення відповідних досліджень.

Слідчі затримали зловмисницю у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин у великих розмірах».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Первомайський районний відділ поліції