На Миколаївщині система «ГАРПУН» завадила перереєстрації двох автівок, що були в розшуку

На Миколаївщині знайдено два автомобілі, що розшукуються виконавчою службою Одеської області. Про це повідомили в пресслужбі сервісного центру МВС області.

Так, до сервісного центру МВС Миколаєва звернувся містянин задля отримання послуги з перереєстрації VOLKSWAGEN GOLF. Але «ГАРПУН» зупинив дії адміністратора, тому що з серпня минулого року автівка перебуває в розшуку. Ініціатор розшуку – підрозділ мін'юсту Одеси.

Наступного разу аналогічний випадок трапився у Вознесенську. Теж було припинено надання послуги з перереєстрації FIAT DOBLO, бо авто розшукується Одеським підрозділом юстиції.

Це означає, що на транспортний засіб може бути накладено обтяження, авто - під арештом, або власник транспортного засобу, зазначений боржником у державних реєстрах, а ще може бути «перебитий» номер двигуна чи кузова або відбулося викрадення. Такі автівки є «проблемними», бо замість омріяного придбання майбутній власник отримує лише неприємності.

Тож громадянам вкотре нагадують: запорука абсолютного спокою та впевненості в законності придбання транспортного засобу – оформлення договору купівлі-продажу в сервісних центрах МВС.