Миколаївців судитимуть за збут наркотиків

Викрили та припинили незаконну діяльність молодика співробітники управління боротьби з наркозлочинами, слідчі відділу особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління, оперативники управління карного розшуку та фахівці кримінального аналізу обласного главку поліції за процесуального керівництва обласної прокуратури.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 25-річний мешканець обласного центру з середини липня 2022 року отримував поштовим сервісом наркоречовини, фасував їх та розповсюджував на території Миколаєва. За допомогою каналу одного із месенджерів встановлював ціну за збут наркотичних засобів та підшукував так званих клієнтів, яким і збував канабіс.

Тоді слідчі поліції провели обшук за місцем мешкання чоловіка, під час якого вилучили канабіс у «закладках», мобільні телефони, банківські картки, чорнові записи, грошові кошти та інші докази злочинної діяльності.

Фігуранту правоохоронці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

На цей час слідчі закінчили розслідування та направили кримінальне провадження до прокуратури, яка скерувала обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області