У Вознесенську поліцейські затримали місцевого мешканця за збут метадону

Оперативники Вознесенського райуправління поліції отримали інформацію про те, що 42-річний чоловік незаконно збуває наркотичні речовини на території міста.

У ході досудового розслідування поліцейські зафіксували та довели причетність зловмисника до трьох фактів збуту наркозасобів. Фігурант збував метадон серед вузького кола знайомих по 500 гривень за декілька пігулок.

Під час проведення особистого огляду фігуранта правоохоронці виявили та вилучили пігулки, що містять у своєму складі наркотичний засіб метадон.

Усе вилучене правоохоронці направили на проведення експертних досліджень.

Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині за процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин у великих розмірах».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.

Правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотиків до підозрюваного, а також інших осіб, які можуть бути причетні до злочинної діяльності.

Наразі суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Вознесенське районне управління поліції