Хотіли жити самостійно: у Миколаєві розшукали двох неповнолітніх втікачів

Повідомлення про зникнення двох хлопців 13 та  15 років надійшло ввечері 5 березня  до чергової частини відділення поліції № 2 Миколаївського райуправління.

Поліцейські встановили, що упродовж декількох діб неповнолітні були відсутні вдома, де вони можуть перебувати, інформації не було. 

На пошуки зниклих одразу був задіяний увесь особовий склад відділення поліції, ювенали райуправління та оперативники обласного главку.

У результаті активних пошуків та вжитих оперативних заходів неповнолітніх поліцейські розшукали в обласному центрі неподалік місця їхнього проживання. 

Зʼясувалось, що хлопці вирішили жити самостійним життям, тому вдень мандрували містом, а ввечері мешкали в покинутому будівельному вагончику. 

Поліцейські провели з неповнолітніми профілактичну бесіду про неприпустимість такої поведінки. А відносно батьків склали адміністративні протоколи за ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обовʼязків щодо виховання дітей».

У разі зникнення дитини не гайте часу на самостійні пошуки, негайно повідомте до відділення поліції або телефонуйте 102‼️