У Южноукраїнську поліцейські та рятувальники за допомогою мобільного класу безпеки продовжують навчати дітей правил безпечної поведінки

Ювенальні поліцейські та надзвичайники провели пізнавальне заняття у інтерактивному класі безпеки для учнів Южноукраїнського ліцею № 2.

Правоохоронці навчали дітей правилам безпеки на вулиці та вдома, повторювали та порівнювали дорожні знаки, переглядали та аналізували відеоролики з дотримання Правил дорожнього руху.

У свою чергу, рятувальники розказали учням ліцею про мінну безпеку та різновиди вибухонебезпечних предметів. Діти отримали інформацію про вибухонебезпечні предмети та правила пожежної безпеки, побачили як виглядають вибухові пристрої та під час вікторини закріпили алгоритм дій у разі виявлення підозрілого предмета.

Крім того діти мали можливість приміряти аналоги форменого одягу поліцейських та рятувальників та відчути себе маленькими правоохоронцями і вогнеборцями.

На завершення зустрічі юним слухачам на згадку та закріплення знань подарували буклети і розмальовки з основними правилами безпеки.