У Казанці та Арбузинці призначено нових керівників поліції

9 квітня начальник управління кадрового забезпечення обласного главку поліції Олег Ключко представив особовому складу тимчасового виконувача обов’язків начальника відділення поліції № 1 Первомайського районного відділу старшого лейтенанта поліції Вадима Дзяму.

До цього Вадим Дзяма перебував на посаді заступника начальника сектору превенції Первомайського райвідділу поліції.

- Забезпечення правопорядку та підтримання публічної безпеки та правопорядку на території обслуговування, проведення профілактичної роботи щодо запобігання вчинення правопорушень та злочинів – незмінні напрямки роботи правоохоронців. Основний орієнтир ефективності поліції - рівень довіри місцевого населення, памʼятайте про це і прагніть до кращих результатів, - зазначив Олег Ключко.

У свою чергу новопризначений керівник зазначив, що налаштований на плідну роботу та докладе максимум зусиль, аби поставлені завдання на ввіреній йому території були успішно реалізовані.

У Казанці також 9 квітня особовому складу сектору поліцейської діяльності № 1 відділення поліції № 1 Баштанського районного відділу заступник начальника обласного главку поліції Олексій Попков представив тимчасового виконувача обов’язків начальника підрозділу полковника поліції Олега Шпильового.

- Забезпечення публічної безпеки і порядку на ввіреній території, розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, підвищення рівня довіри населення – головні завдання усього вашого підрозділу, - зауважив Олексій Попков. - На всій території обслуговування має бути створене таке безпекове середовище, у якому б кожен мешканець відчував безпеку та впевненість, що поліція поруч і завжди оперативно прийде на допомогу.

Також Олег Шпильовий подякував за виявлену довіру та запевнив, що зосередить увагу насамперед на протидії злочинності та співпрацюватиме з місцевою владо  в інтересах забезпечення безпеки та правопорядку у громадах.