Слідчі поліції затримали мешканку Вознесенська за спробу підкупу поліцейського

Фігурантка пропонувала неправомірну вигоду одному із заступників керівника управління поліції Вознесенського району за не складення відносно неї адміністративних матеріалів за реалізацію безакцизних товарів. Нині слідчі поліції оголосили зловмисниці про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України. За скоєне їй загрожує до восьми років ув’язнення.

Викрили та задокументували протиправні дії жінки слідчі райуправління поліції за оперативного супроводу Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України під процесуальним керівництвом Вознесенської окружної прокуратури одразу після передачі неправомірної вигоди у сумі 2000 тисячі доларів США правоохоронцю у службовому кабінеті.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 50-річна підприємиця за допомогою хабара намагалася домовитись із заступником начальника Вознесенського райуправління поліції за не складення стосовно неї адміністративного матеріалу за ст. 156 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння».

Слідчі затримали фігурантку у порядку ст. 208 КПК України.

Затриманій повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, яке займає відповідальне становище». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нині суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Вознесенське районне управління поліції