У Шевченківській громаді відкрилась поліцейська станція

У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», сьогодні, 24 травня, у с. Шевченкове Миколаївського району відкрила двері чергова поліцейська станція, шериф якої – Олександр Присяжнюк. Разом з ним забезпечуватиме правопорядок у довколишніх селах громади і поліцейський офіцер громади Сергій Стороженко.

Поліцейська станція - це важливий осередок безпеки та захисту, підтримки та правової допомоги для мешканців 21 населеного пункту Шевченківської територіальної громади.

На відкриття станції завітали начальник управління превентивної діяльності обласного главку поліції Сергій Ігнатьєв, начальник сектору взаємодії з громадами поліції Олександр Козловець, начальник відділення поліції № 4 Миколаївського райуправління Андрій Черемісов та поліцейські офіцери громади Олександр Присяжнюк та Сергій Стороженко. Гостей зустрічав голова громади Олег Пилипенко.

- Завдяки розумінню та підтримці територіальних громад у Миколаївській області вже повноцінно працюють 27 постійних поліцейських станцій, - зазначив Сергій Ігнатьєв. - Приміщення поліцейської станції у Шевченковому обладнане за сучасними вимогами, у ній створені умови для комфортного прийому громадян та дозволить Олександру Присяжнюку якісно виконувати свої обов’язки. Дякуємо громаді за співпрацю.