У казанці в ДТП загинув водій мопеда, травмувались неповнолітні водій та пасажир мотоцикла

Вчора, 24 травня, приблизно о 21:45, по вулиці Миру в селищі Казанка Баштанського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мопеда Speed Gear, за кермом якого перебував 31-річний водій, та мотоцикла Yamaha, під керуванням 15-річного хлопця.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів керманич мопеда помер у кареті швидкої медичної допомоги. Неповнолітній водій мотоциклу та його 15-річний пасажир з тілесними ушкодженнями різних ступенів тяжкості були доставлені до медичного закладу.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого». Слідчі поліції встановлюють обставини та очевидців пригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які стали свідками або володіють будь-якою інформацією про обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном 050-013-01-48 або 102.