Миколаївських митників привітали з професійним святом

У вівторок, 25 червня, з нагоди відзначення Дня митника України, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та його заступники привітали працівників Миколаївської митниці Держмитслужби.

Звертаюсь до присутніх Віталій Кім подякував митникам за їхню роботу під час війни.

«На жаль, через повномасштабне вторгнення у вас відсутня можливість працювати наповну. Тому бажаю вам якнайшвидше повернутися до звичного режиму роботи. Це надзвичайно важливо для забезпечення економічної стабільності нашого регіону, і ми всі дуже цінуємо ваші зусилля», – сказав начальник ОВА.

Начальник Миколаївської митниці Державної митної служби України Сергій Миколенко подякував колективу за належний рівень митного контролю та злагоджену роботу.

«Вдячний кожному з вас за те, що разом ми долаємо такі непрості часи і кожен на своєму місці робить все залежне від нього, щоб економіка працювала», – додав він

Також до привітань долучилися голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, керівники та представники правоохоронних й контролюючих органів області.

Крім того, працівникам митниці вручили обласні нагороди та відомчі відзнаки, відзначивши їхній внесок у забезпечення стабільної роботи служби.